poezii,versuri,rtete



     
CATEGORII
POZE
DIVERSE
PERSONALITATI
REFERATE
AGENDA MEDICALA
PLANTE MEDICINALE
ISTORIE
DICTIONAR AL LIMBII ROMANE
SCRIITORI
PICTORI CELEBRII
CELE SAPTE MINUNI ALE LUMII
CARTE DE BUCATE
POEZII
TERAPII NATURISTE
ENCICLOPEDIE
HOMEOPATIA
ZODIAC SOLAR
PAGINA DE RELIGIE
DICTIONARUL LIMBII ROMANE
AGENDA MWDICALA
BIOLOGIE
BILOLOGIE
GEOGRAFIE
CROITORIE PENTRU INCEPATORI ACASA
ANATOMIE
IMAGINI FLORA SI FAUNA
ARTICOLE
alivenci
aluat foietaj
aluat pentru clatite
aluat pentru coux
aluat pentru fripturi
anghemacht din carne de miel
antricot de vitel pane
ardei umpluti cu varza
baclava
blanchet din carne de miel
.Acasa » CARTE DE BUCATE » MAIONEZA DIN OUA CRUDE RETETA







Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Google+
MAIONEZA DIN OUA CRUDE RETETA


Maioneză din oua crude reteta, sosuri

Ingrediente: 1 gălbenuş crud, 150 ml ulei, cateva picături oţet, zeama de la 1/2 lămîie, sare.

Mod de preparare: Se separa atent gălbenuşul de albuş, se pune într-o farfurie adîncă, acoperit cu puţină sare şi cîteva picături de oţet tare. Se lasă astfel cîteva minute. Oţetul şi sarea încheagă puţin gălbenuşul, care se desface apoi cu lingura de lemn. Se amestecă 1 minut, pînă cînd gălbenuşul începe a se întări puţin. Atunci se adaugă treptat untdelemnul, la început în fir subţire, frecînd în aceeaşi direcţie cu lingura de lemn. In cateva minute, maioneza se ingroaşă. Se adaugă zeama de lămîie (sau oţet) pentru a-i da gust. După ce maioneza se îngroaşă bine, se poate turna mai mult untdelemn deodată, fără grijă că se taie.






vizite: 530

 

 

 

articole recente
• Acetaminofen Prospect
• Amaryl Prospect
• Micardis Prospect
• Zocor Prospect Simvastatina

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker