poezii,versuri,rtete



     
CATEGORII
POZE
DIVERSE
PERSONALITATI
REFERATE
AGENDA MEDICALA
PLANTE MEDICINALE
ISTORIE
DICTIONAR AL LIMBII ROMANE
SCRIITORI
PICTORI CELEBRII
CELE SAPTE MINUNI ALE LUMII
CARTE DE BUCATE
POEZII
TERAPII NATURISTE
ENCICLOPEDIE
HOMEOPATIA
ZODIAC SOLAR
PAGINA DE RELIGIE
DICTIONARUL LIMBII ROMANE
AGENDA MWDICALA
BIOLOGIE
BILOLOGIE
GEOGRAFIE
CROITORIE PENTRU INCEPATORI ACASA
ANATOMIE
IMAGINI FLORA SI FAUNA
ARTICOLE
alivenci
aluat foietaj
aluat pentru clatite
aluat pentru coux
aluat pentru fripturi
anghemacht din carne de miel
antricot de vitel pane
ardei umpluti cu varza
baclava
blanchet din carne de miel
.Acasa » CARTE DE BUCATE » PERISOARE DIN CARTOFI CU SOS TOMAT







Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Google+
PERISOARE DIN CARTOFI CU SOS TOMAT


Perisoare din cartofi cu sos tomat

Compozitie pentru 10 portii: cartofi — 1 kg, faina — 100 g, 2 oua. cascaval — 50 g, unt sau margarina —50 g, sos tomat — 1 kg, patrunjel verde 50 g,  piper macinat — 1 g, sare — 30 g.

Intr-un vas cu apa si sare se introduc cartofii, dupa ce au fost spalati, si se fierb în coaja. Se scot din apa, se curata de coaja si se toaca prin masina. Cascavalul curatat de coaja se rade cu razatoarea. Patrunjelul verde, curatat si spalat, se taie marunt.

Pasta de cartofi se amesteca cu faina, ouale, cascavalul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de patrunjei verde. Se amesteca bine pentru omogenizare. Din aceasta compozitie se modeleaza 40—50 sfere (perisoare). Se unge o tava sau un vas de Jena cu unt sau margarina în care se asaza perisoarele. Tava se introduce în cuptor, unde se lasa 5—10 minute. Tava se scoate din cuptor, se adauga sosul tomat cald si se introduce, din nou, tava în cuptor, unde se lasa 10—15 minute, la un foc moderat. Preparatul se serveste cald cu patrunjel verde deasupra.






vizite: 517

 

 

 

articole recente
• Acetaminofen Prospect
• Amaryl Prospect
• Micardis Prospect
• Zocor Prospect Simvastatina

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker