poezii,versuri,rtete     
CATEGORII
POZE
DIVERSE
PERSONALITATI
REFERATE
AGENDA MEDICALA
PLANTE MEDICINALE
ISTORIE
DICTIONAR AL LIMBII ROMANE
SCRIITORI
PICTORI CELEBRII
CELE SAPTE MINUNI ALE LUMII
CARTE DE BUCATE
POEZII
TERAPII NATURISTE
ENCICLOPEDIE
HOMEOPATIA
ZODIAC SOLAR
PAGINA DE RELIGIE
DICTIONARUL LIMBII ROMANE
AGENDA MWDICALA
BIOLOGIE
GEOGRAFIE
CROITORIE PENTRU INCEPATORI ACASA
ANATOMIE
IMAGINI FLORA SI FAUNA
ARTICOLE
ascendentul in scorpion
ascendent in balanta
ascendent in berbec
ascendent in capricorn
ascendent in fecioara
ascendent in gemeni
ascendent in leu
ascendent in pesti
ascendent in rac
ascendent in sagetator
.Acasa » ZODIAC SOLAR » BARBATUL SAGETATOR CARACTERISTICI, HOROSCOPDistribuie pe Facebook  Distribuie pe Google+
BARBATUL SAGETATOR CARACTERISTICI, HOROSCOP


Barbatul Sagetator caracteristici, horoscop zodii

Barbatul din semnul zodiacal Sagetator se distinge mai ales prin silueta virila, atletica, dar poate fi, uneori, marunt, insa o zvarluga de om. Are o fata putin ascutita, expresiva, cu ochi limpezi si curiosi ce exprima mirarea si bucuria in fata miracolului lumii. Privirea, atenta, nuantata. Intelectul este matur, practic si clarvazator. Intelept si foarte sigur pe sine, nu este legat de posesiuni materiale. Simtul dreptatii este deosebit, dar scopul nu este sa instituie ceva nou, ci sa restabileasca legea si ordinea. Umorul fin ii da capacitatea de a sustine conversatii spirituale, iar el stie ca "marile adevaruri sunt spuse in gluma".

Cu toate ca are un profund spirit de independenta si libertate, nativul din Sagetator doreste sa-si intemeieze o familie si in general reuseste foarte bine, insa, dupa experiente dezagreabile. Intotdeauna dispus sa se informeze si sa-si perfectioneze opiniile, ramane, cu toate acestea, traditionalist. Fidelitatea nu se numara printre calitatile lui, dar in cazuri extrem de rare aventurile ar putea pune in pericol armonia caminului. Este marinimos, iubeste luxul si face cadouri mari, dar are slabiciunea sa investeasca acolo unde nu merita. Fermecator si spiritual da unei femei senzatia ca este cea mai interesanta, dar in realitate ii cam fug ochii de la una la alta si le doreste pe toate.

Aparitia unei femei frumoase il mobilizeaza si il face sa treaca la atac: o va complimenta, o va coplesi cu telefoane si flori, intr-un cuvant, va face totul pentru a o vraji, caci in inima lui romantic-idealista crede ca urmatoarea este cea deosebita. Are o inima pe care o doreste mereu strapunsa si, indiferent cat a fost de dezamagit, nu-si va pierde optimismul. Doreste sa fie indragostit, dar se fereste sa fie legat, nu suporta gelozia si nu vrea sa aiba sentimentul ca semneaza un pact. Pentru el, femeia este un proiect pe care sa-l concepi, sa-l cizelezi, sa-l implinesti si daca ea il va dezamagi, desi a investit timp si talent, se va razbuna.

Este deschis, parolist si jovial. In caracterul lui sunt prezente variatiunile: noi calatorii, noi contacte, noi intamplari, noi prieteni, noi iubiri. Desi curiozitatea si setea de cunoastere sunt nestavilite, cauta intotdeauna certitudinile.

In viata intima are deviza "nu poti fi la fata pe care o iubesti, o iubesti pe cea la care esti". In permanenta indragostit de un vis idealist el isi va urma drumul. In conceptia sa, excitanta este vanatoarea, uvertura, dar, in momentul in care a reusit sa ajunga in dormitor, femeia ar putea sa ramana putin dezamagita. Ii place sa faca dragoste, nu-l plictiseste niciodata si crede ca poate suplini calitatea prin cantitate. In privinta iubirii nu cunoaste morala, asa ca poate avea 2-3 relatii deodata. Pentru el asta inseamna viata si vrea sa o traiasca din plin.

Sotul nascut in Sagetator este un om daruit de natura, dar din cauza inadaptabilitatii, sotia trebuie sa procedeze cu tact, sa dea dovada de intelegere si intelepciune. Nu este potrivit pentru viata casnica, iar interesul pe care il acorda problemelor exterioare caminului ii acapareaza tot timpul. Toata forta fizica si morala se consuma pentru lucruri de interes general fata de care viata particulara isi pierde din importanta. Deseori gusturile personale se schimba si ii lipseste ipocrizia de a continua un joc pentru care nu mai simte atractie, iar sotia trebuie sa fie foarte desteapta si nepretentioasa daca vreasa-i retina interesul. Ea trebuie avertizata ca un Sagetator casatorit sau nu, ramane in viata un vesnic celibatar.

Cuvinte tag: Barbatul Sagetator, caracteristici, horoscop, fidelitate, sagetatorul sot, zodiac, barbat, sagetatorii.


vizite: 427

 

 

 

articole recente
• Sanval Prospect
• Ibuprofen Prospect
• Ibutin Prospect
• Urisan Gr Prospect

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker