poezii,versuri,rtete     
CATEGORII
POZE
DIVERSE
PERSONALITATI
REFERATE
AGENDA MEDICALA
PLANTE MEDICINALE
ISTORIE
DICTIONAR AL LIMBII ROMANE
SCRIITORI
PICTORI CELEBRII
CELE SAPTE MINUNI ALE LUMII
CARTE DE BUCATE
POEZII
TERAPII NATURISTE
ENCICLOPEDIE
HOMEOPATIA
ZODIAC SOLAR
PAGINA DE RELIGIE
DICTIONARUL LIMBII ROMANE
AGENDA MWDICALA
BIOLOGIE
GEOGRAFIE
CROITORIE PENTRU INCEPATORI ACASA
ANATOMIE
IMAGINI FLORA SI FAUNA
ARTICOLE
ascendentul in scorpion
ascendent in balanta
ascendent in berbec
ascendent in capricorn
ascendent in fecioara
ascendent in gemeni
ascendent in leu
ascendent in pesti
ascendent in rac
ascendent in sagetator
.Acasa » ZODIAC SOLAR » FEMEIA SAGETATOR CARACTERISTICI, HOROSCOPDistribuie pe Facebook  Distribuie pe Google+
FEMEIA SAGETATOR CARACTERISTICI, HOROSCOP


Femeia Sagetator caracteristici, horoscop zodii

In general, femeia nascuta sub semnul Sagetatorului este mladioasa ca un lujer, gratioasa, cu o tinuta plina de incredere in propriile calitati. Are picioare lungi si miscari de felina, ce denota o anume neliniste. Trasaturile frumos accentuate si energice ale fetei, nu sunt intotdeauna regulate, prezentand o anumita ascutime. Expresia ochilor, mandra si decisa, fara a fi trufasa si manierele neafectate intregesc aceasta frumusete particulara. Este genul de femeie ce ramane frumoasa si plina de atractie timp indelungat. Apreciaza eleganta, tonurile vii si luminoase, iar culorile preferate sunt rosul carmin si albastrul.

Poarta dialoguri cu mult farmec si cei din jur apreciaza cu dificultate cand vorbeste serios sau cand ii tachineaza. Ii plac discutiile in contradictoriu si simte o placere deosebita cand gaseste punctele slabe din argumentatia partenerului. Iubeste libertatea si doreste mult sa calatoreasca pentru a-si satisface nevoia de variatie si stimulare. Marea sa sensibilitate o conduce, adesea, de la voiosia cea mai vie la melancolia cea mai adanca. Se comporta derutant fata de un barbat, interesandu-o mai mult un schimb de idei si o poveste romantica, decat o trainicie a afectiunii

Legaturile sentimentale reprezinta mai mult o prietenie avansata decat o iubire. Nu are profunzime si este inclinata sa se joace cu dragostea. Este partenera ideala pentru o convietuire din care, in orice moment, iti poti da demisia. Inainte de a cauta o astfel de femeie, este bine sa fiti informati ca va ramane neschimbata, o jucarie careia ii place sa surprinda

Femeia sagetator creeaza iluzia ca stie totul, dar, adesea, informatia nu-i ajunge nici pentru o conversatie. Sinceritatea ei, in unele aspecte sentimentale, ii zapaceste pe barbati, iar daca un amant o dezamageste i-o spune direct. Firea nerabdatoare mai mult o incurca decat ii foloseste. Se avanta fara sa se asigure si, niciodata, nu va asculta de sfatul nimanui. Ar iesi in castig daca si-ar analiza comportamentul si ar invata sa-si tempereze impulsurile.

Daca iubeste, totusi, un barbat, devine dependenta, iar daca acesta o paraseste, se prabuseste. Necoapta, nesigura, usuratica si instabila, femeia sagetator este greu de inteles si imposibil de dominat. Ea isi adora independenta si suporta foarte greu tirania unui barbat. Tine insa sa fie admirata de sotul ei si pretinde de la el dragoste neconditionata. Chiar daca este fericita, are nevoie de martori care sa-i vada fericirea. Prietena si sotie ideala devine, cu usurinta, rebela daca se simte neglijata si nu ezita sa plateasca, la randul ei, infidelitatea a carei victima este. In ochii ei, dragostea pierde mult din interesul acordat, in lipsa admiratiei si omagiului la care crede ca are dreptul. Pentru atingerea acestui deziderat evita, cu gratie, situatiile care ar putea sa o puna intr-o lumina dezagreabila.

Tipul insuficient evoluat, in viata intima are un comportament adecvat temperamentului.Nu-i plac uverturile lungi, dorind sa inceapa reprezentatia principala cat mai repede. Unii barbati o gasesc fara tact in pat cand, uneori, poate deveni chiar dura. Ii place sa-si ia amantul peste picior pana cand acesta isi pierde stapanirea de sine. Nu-i pasa de sincronizarea trairilor, ci o intereseaza numai problemele ei, demonstrand, aici, cam mult egoism neconcordant cu bunatatea si marinimia caracteristica. Apreciaza mult acel "dupa aceea", cand sta alaturi de partener cu o tigara sau o bautura in mana si discuta despre fericirea traita. "Problema" ei consta, in faptul ca nu se poate dedica unui singur amant si, fara multa alegere, ii schimba, dar nici nu gaseste multa multumire. Poate nu este de mirare ca unele femei din semnul sagetatorului raman nemaritate cu un asemenea comportament.

Sotia nascuta in Sagetator este cea mai potrivita tovarasa de viata pentru barbatul din aceeasi zodie. Rareori este suspicioasa si e capabila sa urmareasca plina de tact preferintele sotului. Se intereseaza activ de afacerile lui, dar nu-si expune parerea daca nu i-a fost ceruta in prealabil. Este competenta, eficienta, desteapta si demna de incredere. Intuitia buna si natura profetica fac sfatul ei deosebit de pretios. Se simte atrasa de tot felul de activitati sociale sau intelectuale, dar locuinta ei arata de parca s-ar muta. Este evident ca o asemenea sotie umple din plin viata unui barbat. Cateodata, exagereaza vorbind prea mult despre greselile sotului sau ale copiilor. Aceasta prezinta si un aspect pozitiv pentru ca, in general, critica ei este constructiva. In aceste momente orice riposta este neavenita, caci va declansa un suvoi de sageti.

Cuvinte tag: Femeia Sagetator, caracteristici, horoscop, semnul sagetatorului, zodii, sagetatorul, astrologie, zodiac solar.


vizite: 455

 

 

 

articole recente
• Sanval Prospect
• Ibuprofen Prospect
• Ibutin Prospect
• Urisan Gr Prospect

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker